Stadswoningen

132 tot 155m2 - 3 slpk - terras en tuin

Naast een goede connectie en rechtstreeks vlotte verbinding met het stadscentrum, vind je in onze stadswoningen 3 slaapkamers terug. Het is er genieten van de buitenlucht dankzij het terras en de tuin met avondzon, perfect voor een zomerse avond met vrienden! Wanneer je buiten zit heb je zelfs zicht naar de collectieve tuin. Verder is er ook keuze uit twee of drie bouwlagen en een woning met trap in het midden of langs de zijkant van de woning.

Speelpleinwoningen

132 tot 155m2 - 3 slpk - terras en tuin

Een speelplein op wandelafstand, een eigen terras en een eigen tuin met de hele dag door zon. Dat zijn al drie redenen waarom jij en jouw gezin hier graag zullen wonen! De woning biedt een rechtstreekse connectie met de speelzone en een vlotte verbinding naar het centrum. Wil je liever een woning met twee bouwlagen i.p.v. drie? Of spreekt een trap langs de zijkant je meer aan dan één in het midden? Deze keuzes maak je zelf!

Parkwoningen

155 tot 182m2 - 3 of 4 slpk - terras en tuin

Leven in een ruime parkwoning in Pier Kornel, dat is wakker worden met de zon! Je wordt omringd door een groene omgeving zowel voor- als achteraan. De woningen bestaan telkens uit drie bouwlagen. Je hebt de keuze tussen een reeds ingedeelde 3-slaapkamerwoning of een groeiwoning. Bij een groeiwoning bieden we de tweede verdieping casco aan, zo kan je die inrichten als extra slaapkamers, een speelruimte of hobbykamer. Dit is de ideale oplossing voor een gezin met toekomstplannen.